Enkele belangrijke data

Ter herinnering geven we graag nog even volgende data mee:
– op maandag 07 oktober is er een vrije dag. Die dag is er dus geen school en is er ook geen opvang voorzien.
– op donderdag 10 oktober komt de schoolfotograaf langs. Er worden individuele foto’s genomen en er is de mogelijkheid tot het nemen van een familiefoto. Daarvoor dien je wel voorafgaand het bevestigingsstrookje in te vullen (zie documenten).

– op zondag 13 oktober is er het ontbijt en de rommelmarkt op school. Vergeet het inschrijvingsstrookje niet tijdig in te dienen. De ouderraad en het schoolteam hopen jullie talrijk te mogen ontvangen.
– op vrijdag 18 oktober is er pedagogische studiedag. Die dag wordt er wel kinderopvang georganiseerd als de vraag groot genoeg is. Wie daar graag een beroep op doet dient het inschrijvingsstrookje in te vullen en mee te geven naar school tegen ten laatste 10 oktober. 

Dag van de sportclub

Dag van de sportclub – 18.09.19

Woensdag 18 september is het opnieuw ‘dag van de sportclub’. Gedurende de volledige septembermaand organiseren heel wat clubs extra activiteiten of kennismakingsmomenten.
Ook jij, leerling van SPWe-Basis, mag trots zijn op je sport(club)!

Kom woensdag in jouw sportoutfit naar school en promoot ook jouw club of sport.
Trek dus je zwemmuts, je wielerbroek, balletschoenen of judopak aan en laat zien wat jij doet na schooltijd. Elk jaar staan we versteld van de grote verscheidenheid aan sporten. Verras ons maar op woensdag 18 september!
Dit geldt zowel voor de kinderen van de lagere school als de kleuterschool.

 

Open klas

Graag nodigen we u voor een tweede keer op school uit.
We verwachten ALLE ouders omdat we vinden dat een goede communicatie tussen ouders en leerkracht belangrijk is in de opvoeding van uw kind.  Het is een avond waarin de klaswerking wordt uitgelegd, dus uw kinderen hebben daar weinig aan.  Het is dan ook een avond die zich vooral naar ouders richt.
Het schema hieronder maakt duidelijk op welke momenten de juffen/meesters van het betreffende jaar hun uitleg doen. We hopen u te mogen begroeten!

1 2 3 14