Oudercontact online

In het onderwijs geldt nog steeds code oranje. Hierdoor kunnen we jullie voor het oudercontact helaas nog steeds niet op school ontvangen. Alle leerkrachten vinden het belangrijk om jullie toch eens te spreken over de vorderingen van jullie zoon / dochter. Daarom organiseren we het oudercontact terug online. Om dit haalbaar te maken, moeten we de contactmomenten over 2 dagen spreiden. Hoe registreren? Vanaf vrijdag 22 januari kan je hieronder op de knop klikken om een contactmoment vast te leggen voor jouw kind. Mogen we vragen om slechts één contactmoment te kiezen per kind. Ouders in co-ouderschap kunnen op hetzelfde moment inloggen. Gelieve de registratie uit te voeren vóór 30 januari. Alvast dank bij voorbaat! De uitnodiging en het stappenplan voor het online moment kan je hier terugvinden.

 

Bedankt grootouders!

De voorbije dagen mochten we heel wat grootouders virtueel verwelkomen in de klas. Voor de Whizzkidswedstrijd in L4, L5 en L6 waren we immers op zoek naar minstens 10 grootouders die de uitdaging aangingen om online te komen met een hoofddeksel. Het werd een leuke, interessante ontmoeting tussen grootouders en leerlingen. We willen nogmaals van harte de grootouders danken voor de inspanning die ze deden om hieraan mee te werken. Bedankt! 

Op weg naar het secundair…

Eind eerste trimester is er traditiegetrouw altijd een infomoment voor de ouders van de leerlingen uit het zesde leerjaar.
Tijdens dit moment wordt er uitleg gegeven over de mogelijkheden na de basisschool. Het spreekt voor zich dat dit nu eventjes niet ‘fysiek’ mogelijk is. Daarom is er een online infomoment voorzien op 15 december 2020. Meer info en inschrijven hiervoor kan via www.clbleieland.be.

Meer info werd ook verzameld via deze website: ‘Op stap naar het secundair’.

De grootouders online.

De leerlingen van L4, L5 en L6 nemen deel aan de Whizzkidswedstrijd.
Tijdens deze wedstrijd leren wij op verschillende manieren heel wat digitale vaardigheden.
We kregen ditmaal wel een heel speciale opdracht:

 

Organiseer met je klas een online opendeurmoment voor grootouders en maak een klasfoto met de kinderen van de klas en minstens 10 grootouders die online aanwezig zijn. Alle grootouders dragen een (grappig) hoofddeksel. Sla de foto op en upload de foto via het antwoordformulier.

Wij gaan de uitdaging aan! 

 

Sint en Zwarte Piet op bezoek.

Vandaag was er hoog bezoek op school! Sinterklaas en Zwarte Piet kwamen langs in alle klassen en zagen dat er flink werd gewerkt en iedereen zijn / haar uiterste beste deed. Om de komst veilig te houden hadden alle kinderen zelf een mooi mondmasker gemaakt. In elke klas werd er gedanst, gezongen of een leuk spel gespeeld. En Zwarte Piet? Die maakte er opnieuw een gekke boel van! Om ons wat op te warmen tijdens deze eerste frisse winterdag was er voor iedereen ook nog een lekkere sinterklaaskoek met chocomelk. En als extraatje mogen de kinderen morgen genieten van een extra vrij dagje. 😉

1 2 3 36