Digisprong@SPWe-Basis

U hoorde er ongetwijfeld al over in de media: de digisprong! De Vlaamse overheid investeert heel wat in de digitalisering van het onderwijs. Onze school bewandelt verder de ingeslagen weg en kocht heel wat nieuwe chromebooks aan voor de leerlingen van de lagere school. Daarmee kan er nog meer worden ingezet op differentiatie en aangepaste oefenvormen. Vandaag hielpen de leerlingen met het uitpakken, installeren en labelen van de toestellen. Het was een vlot doorschuifsysteem waardoor de klus in iets meer dan een uurtje geklaard was. Na de inspanning volgde de ontspanning met een domino-challenge met de lege dozen. Fun verzekerd!

Vrijblijvend oudercontact

Beste ouder(s),
Het einde van schooljaar 2020 – 2021 is in zicht. De klasverdelingen voor volgend schooljaar, het rapport en de groeidoos
(enkel voor het lager) worden op maandag 28 juni naar huis meegegeven. Net zoals anders organiseren we terug een vrijblijvend oudercontact op dinsdag 29 juni 2021. Dit moeten we (hopelijk voor een laatste keer) online laten doorgaan.
Hebben jullie nog vragen voor de klasleerkracht van jullie zoon / dochter dan kunnen jullie vanaf dinsdag 22 juni een afspraak maken via deze website.

Sportdag in de lagere school

Vandaag was het sportdag voor de kinderen van de lagere school. Er stonden heel wat activiteiten op het programma zoals: boogschieten, worstelen, hockey, minigolf, hindernissenparcours, speerwerpen en zelfs volleybal met levend net! Benieuwd naar dit alles? Bekijk dan onderstaande video om even mee te genieten van deze sportieve dag … en van de zon! 

Auteur Stefan Boonen op bezoek.

Deze ochtend kregen de kinderen van L3A en L4B bezoek van de jeugdauteur Stefan Boonen. De klassen behoorden tot de gelukkige winnaars van de wedstrijd van de bibliotheek n.a.v. de jeugdboekenweek. Zo moesten er een aantal opdrachten opgelost worden en ook zo’n 50 boeken gelezen worden met de klas. Na dit bezoekje zullen er zeker opnieuw enkele kinderen de leeskriebels te pakken hebben! Dankjewel Stefan Boonen, dankjewel plaatselijke bib.

1 2 3 39