Wijziging programma L6 – bezoek PTI

Via deze weg brengen wij u op de hoogte van een wijziging in het programma van L6. Stoer als we zijn dachten we: “Regen deert ons niet…”  Daar kunnen we wel tegen…. maar de rukwinden baren ons echter zorgen! Daarom werd beslist om met de trein richting Kortrijk te trekken voor het bezoek aan het PTI. De fietsen hebben we veilig en wel in de grote zaal van onze school gestald.

Ook nog even meegeven dat er op 13 maart een info-avond is in deze school.

Oudercontact lager

In de lagere school hadden de kinderen vorige week een proefjesperiode om even te peilen naar de vorderingen. We zijn reeds halfweg het schooljaar en wensen jullie dan ook graag te informeren over de evolutie van uw kind in de klas. Op woensdag 05 februari is er daarom een oudercontact voorzien. Net als bij de vorige contactmomenten kan je opnieuw een ‘tijdstip prikken’ via het inschrijfformulier. Bekijk nog eens goed de richtlijnen en controleer na het verzenden van het formulier je mailbox. Sowieso krijgt iedereen nog eens een bevestiging van het gekozen tijdstip. Kijk zeker ook eens in de ‘spamfolder’ want sommige maidiensten plaatsen de mail onmiddellijk in deze box.
Naar de inschrijvingen? Klik dan hier.

Infoavond studiekeuze

Vorige week was er de infoavond over de studiekeuze na het zesde leerjaar. Heel wat geïnteresseerde ouders luisterden naar de duidelijke uitleg gebracht door één van de CLB medewerkers. De presentatie die werd gebruikt op de voorstelling kan je nu ook downloaden van op de schoolwebsite. Zo kan je rustig alles nog eens opnieuw bekijken.

L6 - ouderavond CLB Leieland (1.4 MiB, 71 downloads)

 

De warmste bak-klas

De leerlingen van L6 staken de voorbije weken de handen uit de mouwen en bakten heel wat wafeltjes voor de Warmste Week en in het bijzonder voor Think Pink. Ze kregen daarbij hulp van mama’s, papa’s, oma’s en opa’s. De verkoop werd een echt succes want er werd meer dan 1000 euro ingezameld met deze warme actie. Bravo!
We hopen er vrijdag nog een schepje bovenop te doen met onze Warmste Kerstrun zodat we Think Pink een heel fijne kerst kunnen bezorgen. 
Nu reeds een gemeende dankuwel aan alle mensen die ons steunen!

1 2 3 31