Bezoek van … een pony!

Gisteren kregen de kleuters wel heel opmerkelijk bezoek. Er kwam een echte pony langs op school! Anastasia, ja zo heet de pony van Marie-Camille, genoot van de vele aandacht. De kinderen leerden heel wat bij over de verzorging en de voeding van het dier. Dankjwel aan de ouders om dit mogelijk te maken.
Er wordt deze week ook nog een bezoekje gebracht aan de manège. Je merkt het, de kleuters zullen helemaal geen schrik meer hebben van het paard van Sinterklaas!

Wapenstilstand

Wapenstilstand. Precies 100 jaar geleden kwam er een einde aan Wereldoorlog I. Dit werd deze ochtend ook herdacht aan het monument van de onbekende soldaat. Ook leerlingen van onze school namen deel aan deze herdenking en lazen gedichten voor over oorlog. Een mooi gebaar…

We gaan terug van start …

Na een weekje herfstvakantie vliegen we er morgen opnieuw in. Voor Meïssae en Jonas wordt het alvast een speciale dag want zij starten hun schoolloopbaan in onze kleuterschool. Van harte welkom en we hopen dat jullie zich snel thuis mogen voelen!
Voor de vakantie konden de grootouders genieten van een prachtig optreden van de kleuters en was er een leuke Halloween-verkleedpartij in de lagere school. Een terugblik op de eerste twee maanden toont ons ook heel wat bezoekjes: boer Harrie, de dierenspeciaalzaak, het rusthuis Sint-Camillus, de verbrandingsoven, het inleefatelier, een herfstwandeling, bezoek Bergelen, …
Heel wat kiekjes zijn dan ook terug te vinden in ons fotoboek. Ook de rest van het eerste trimester belooft leerrijk te worden. Bekijk maar eens de prikbordkalender voor november-december. We kijken er al naar uit!

1 2 3 30