Dag van de directeur

Vandaag 31 januari is er de dag van de directeur. Op die dag zetten we onze directie graag even in de bloemetjes en de schijnwerpers.
Dankjewel directeur Nele voor de vele taken die je op jou neemt. Je bent in de weer van ’s morgens vroeg tot laat na schooltijd, je staat steeds paraat en bent een prima aanspreekpunt voor kinderen, leerkrachten, ouders en bezoekers. Je draagt onze school een warm hart toe en doet je opdracht met heel veel enthousiasme. We zijn blij dat we in jouw team mogen zitten.  😉 

Opendeur kleuterschool

Op zaterdag 08 februari 2020 zetten we de deuren van de kleuterschool open en staan we u graag te woord. U bent welkom tussen 10.00 uur en 12.00 uur om een kijkje te komen nemen in de klassen, de grote speelzaal, de droomklas en andere leuke plekjes in onze school. 
De kleuterjuffen beantwoorden met plezier uw vragen en u kan nadien nog even napraten bij een drankje.
Van harte welkom!

Pannenkoekenverkoop

Nog even herinneren dat het morgen de laatste dag is voor de bestellingen van de Dries pannenkoeken. Het geld mag in een gesloten enveloppe aan de klasleerkracht afgegeven worden.
De opbrengst gaat naar vernieuwing van het spelmateriaal op de speelplaats van het kleuter en het lager. We hopen op een stuntverkoop, zodat we alle wensen van het kinderparlement kunnen waarmaken !

Nieuwsbrief niet ontvangen?

Helaas merken we dat een aantal ouders de nieuwsbrief of de info van de klasleerkracht niet ontvangen. De oorzaak ligt hier bij onze partner ‘iomniwize’ waarmee de mails verstuurd worden. Sommige mailboxen beschouwen de afzender (de school dus) als een ongewenste mail, reclame of spam. Daardoor belandt de info direct bij jouw ongewenste berichten. Niet leuk!
Om dit probleem te voorkomen kan je heel eenvoudig de afzender eenmaal toevoegen aan jouw contactpersonen. Hoe dit kan, lees je via onderstaand stappenplan. Weet dat we ook er naar streven om elke brief (met uitzondering van de weekbriefjes in de kleuterklas) ook op de website te plaatsen. Neem dus zeker af toe een kijkje op www.spwebasis.be

Brief hoe spamfolder vermijden (590.8 KiB, 258 downloads)

1 2 3 41