Wij zijn er klaar voor!

Het volledige schoolteam van Spwe-basis is klaar voor het nieuwe schooljaar.
Vanavond hopen we jullie allemaal te mogen ontmoeten op onze babyborrel.
Graag herhalen we nog even dat de ingang enkel mogelijk is langs de Deken Jonckheerestraat. Samen met jullie willen we eerst even klinken op onze nieuwe school. Nadien kan er een bezoekje gebracht worden aan de klas. Graag tot vanavond!

 

De geboorte van Spwe Basis

Welkom op de vernieuwde website van de school. Momenteel wordt er achter de schermen nog hard gewerkt om alles in gereedheid te krijgen tegen de start van 01 september. Ook deze website moet nog aangevuld worden met heel wat pagina’s en nieuws.
De inhoud zal ook iets anders weergegeven worden dan op de vorige website. Voortaan lees je alle nieuwsberichten op deze startpagina. Door op de titel van het bericht te klikken kan je het volledig nalezen.
Belangrijke brieven, de schoolbrochure, prikbordkalender en onze maandmenu kan je voortaan terugvinden onder documenten.
De fotoboeken worden net als vorig jaar gepubliceerd op de Google website. Het laatste fotoboek verschijnt ook telkens op de startpagina van de website.
Ook de sociale media worden steeds belangrijker om snel info mee te geven: we hebben dan ook onze eigen Facebookpagina en Twitteraccount van de school.
Deze kan je ook bereiken door op de icoontjes rechtsbovenaan te klikken.

 

Uitnodiging babyborrel

 

Beste ouders.
Jullie worden op 28 augustus vriendelijk uitgenodigd op de babyborrel van ‘SPWe Basis’. De trotse ouders (directeur Hans en directeur Nele) en de fiere meters en peters (het schoolteam) hopen jullie te mogen verwelkomen¬†stipt om 18.30 uur op de speelplaats van de lagere school. Je kan de school bereiken via de Deken Jonckheerestraat.

Aansluitend kan je ook kennis maken met de nieuwe klas.

Graag tot donderdag 28 augustus!