Afscheid zesde leerjaar.

Na het zien van de zee, Durbuy, en Brussel. Na het aanschouwen van meerdere klassen en het verkennen van allerlei ruimtes in de kleuter- en de lagere school, vinden de zesdeklassers het tijd om de deur van de basisschool achter zich dicht te trekken en nieuwe horizonten te verkennen.
Wij willen hen plechtig uitzwaaien tijdens een afscheidsmoment op maandag 29 juni om 19 uur.
Van harte welkom aan de ouders van onze zesdeklassers!

Zomerse zomerpicknick

We kunnen terugblikken op een schitterende zomerpicknick. Met de hulp van vele helpende handen, de aanwezigheid van een stralend zonnetje en de animatie op de speelplaats werd deze middag een groot succes. Iedereen smulde van de belegde broodjes en danste er op los. Juf Lydie werd nog eens extra in de watten gelegd voor haar 36 jaren dienst op school.
In de namiddag kwam de ijsjeskar nog eens langs om elk kind te verwennen met een fris ijsje. Wat een mooie afsluiter van dit schooljaar!

[shashin type=”album” id=”34690″ size=”small” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

Musical: het land van Niks

We kunnen terugblikken op een schitterende voorstelling van de musical ‘Het land van Niks’. Juf Hilde was maandenlang in de weer met meer dan 50 kinderen om een echt pareltje op de planken te toveren. De voorstelling was ‘af’! De kinderen genoten van hun acteerprestaties, zongen uit volle borst mee en groeiden in hun durf gedurende de voorbereidingen aan deze musical. Meermaals werd er over de middag geoefend. Deze vele uren van inzet werden beloond met een staande ovatie. Nogmaals van harte proficiat aan iedereen die deze voorstelling tot een schitterend geheel hielp maken, met een speciale vermelding voor juf Hilde. Het was schitterend!
Je kan al even nagenieten met de ‘doodgewone dames’. Later volgen nog foto’s en meer beeldmateriaal.