Nieuwe uitdaging

Lieve ouders en collega’s,

Drie jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in SPWe-basis als “Juf Elien”.  Twee jaar lang heb ik met veel plezier en liefde elke dag met de peuters doorgebracht. Daarna waren het de derde kleuters die elke dag een lach op mijn gezicht konden toveren. En natuurlijk ook met jullie, ouders en collega’s, heb ik intussen een goeie band gekweekt!

Je voelt me waarschijnlijk al aankomen… Er is iets onverwachts op mijn pad gekomen, iets dat mij sterk aanspreekt. Toen ik hoorde over een winkeltje dat te koop stond in Oudenaarde, was ik direct verkocht. Terwijl mijn vriend en ik eigenlijk volop op zoek waren om een huis te kopen, kwam er dus plots een ander verhaal de kop op steken. Het was een moeilijke knoop om door te hakken maar de kriebels om eigenaar te worden van dit winkeltje, kon ik niet negeren..

Ik wil jullie dus vertellen dat ik afscheid neem van SPWe-basis. Hoe onverwachts het ook mag zijn, toch wil ik niet gaan voor ik jullie via deze weg nog eens bedank. Bedankt aan de collega’s voor alle steun, begeleiding en plezier van de voorbije jaren. Ook bedankt aan alle ouders, peuters en kleuters voor wie ik de afgelopen jaren met veel zorg en liefde Juf Elien mocht zijn! Ik ben heel blij dat ik de kans kreeg om in SPWe-basis te werken..

Ik ga jullie missen!!!

Liefs,
Elien

Prettige vakantie!

Wij wensen iedereen een prettige vakantie toe! Geniet de komende weken van de rust en neem de tijd om leuke dingen te doen met vrienden. Laat die boekentas maar aan de kant, doe veel (zonne)energie op en blijf groeien in respect.
We zien jullie graag terug eind augustus!
Wie graag bijkomende info wenst over onze school kan ons steeds bereiken op het e-mailadres van de school. (Zie contactpagina).