Schoolfotografie

Beste ouders,
Wie graag foto’s of andere producten wil, kan vrijblijvend bestellen via webshop.fotodemarsin.be

  • Geef de unieke code in (staat onder foto van je kind).
  • Kies de mooiste foto van je kind.
  • Voeg jouw bestelling (van foto’s tot sleutelhangers…en veel meer) toe aan het winkelmandje.
  • Betaal via internet.
    • Wie dit wenst, kan ook zijn keuze van foto’s en producten maken en deze cash komen betalen in het secretariaat van de school.

Wij zorgen dan voor jouw bestelling én betaling.
Dit kan enkel op vr. 2 oktober 2015 van 14.30 u. tot 17.00 u.

 

Alles loopt gesmeerd!

Afgelopen vrijdag trokken we met de lagere school naar de kerk voor de viering bij de start van het schooljaar. We leerden dat iedereen heel veel talenten heeft en dat we die het best gebruiken. De talenten werden ook voorgesteld in tandwielen. Wanneer ieder zijn steentje bijdraagt dan draait alles heel gesmeerd en loopt alles vlot op school. Help jij ook mee onze ‘schoolmachine’ draaiende te houden?

Openklasavond

Ondertussen zitten de eerste volle schoolweken er al op. Uw kind is het al weer best gewoon op school. Graag nodigen we u uit op dinsdag 22 september.
In de klas van uw kind(eren) wordt er door de leerkracht uitleg gegeven over de klaswerking.
We verwachten ALLE ouders omdat een goede communicatie tussen ouders en leerkracht belangrijk is in de opvoeding van uw kind. Deze avond richt zich naar ouders, de kinderen blijven beter thuis. Hierboven alvast nog even de uurregeling. Graag tot morgen!

Strapdag!

Vandaag is het strapdag! Strapdag? Wat is dat?
Naar jaarlijkse gewoonte stappen of trappen op vrijdag 18 september weer duizenden kinderen en (groot)ouders naar school. Te voet of met de fiets naar school gaan zorgt voor meer veiligheid op de schoolroute en aan de schoolpoort. De strapdag stimuleert kinderen en ouders om zich op een duurzame wijze te verplaatsen. Kinderen vinden het leuk en het is bovendien goed voor het milieu en de gezondheid.

Ook onze school neemt deel aan deze actie. Iedere strapper krijgt een gekleurd armbandje en als school kregen we een mooi logo om uit te hangen.
Hopelijk blijven we ook de komende weken en maanden verder op een milieuvriendelijke manier naar school gaan. Trap of stap jij mee?

 

Loopcross Menen

Gisteren was er de eerste loopcross van het schooljaar. In Menen streden de leerlingen van L3 tot en met L6 voor de plaatsen op het podium. Ook onze leerlingen zetten (letterlijk) hun beste beentje voor! Zo behaalden Zoë Deschoemaeker (L4), Esther Scherpereel (L5) en Reneé Nuytten (L3B) een medaille in hun reeks. Maar ook de andere sportievelingen deden meer dan hun best. Dank om onze school te vertegenwoordigen en op naar de volgende afspraak. Die is er volgende week op het sportterrein van de Lange Munte in Kortrijk.

 

Dag van de sportclub

Gisteren was er de dag van de sportclub. Op deze sportieve feestdag mogen alle kinderen die een sport beoefenen hun aangepaste kledij aantrekken en reclame maken voor hun activiteit. Dat er heel wat sporttalent rondloopt op onze school is meer dan duidelijk. Na een ochtendopwarming op muziek telden we even de verschillende sporten onder de kinderen. Zonder veel moeite konden we meer dan 15 verschillende disciplines opsommen: voetbal, atletiek, dans, tennis, volleybal, paardrijden maar ook bowling, schaatsen, judo, skeeleren en wielrennen passeerden de revue.
Van een sportieve school gesproken. Bravo allemaal!

Foto’s van deze ‘dag van de sportclub vind je in de rubriek foto’s).

1 2