Werken op school.

Op school zijn er momenteel herstellingswerken aan de gang aan het dak boven het toiletgebouw van de lagere school. Zelfs in deze vriestemperaturen wordt er hard gewerkt door de werknemers van één van onze sponsors van de ouderraad.

 

Ook binnen in de grote zaal zijn er verfraaiingswerken aan de gang. Onze zaal werd heel wat kleurrijker en de laatste ongeschilderde bakstenen moeten wijken voor een laagje verf die de zaal nog een betere ‘look’ moet geven. Dankuwel Halte-R voor dit project!

 

Het pannenkoekenfestijn nadert!

Wil jij kans maken op een VIP – kaart voor ons Glitter en Glamour pannenkoekenfeest op 29 januari?

  • Gratis toegang tot de disco.
  • Gratis toegang tot de volksspelen.
  • Gratis drankje.
  • Gratis pannenkoek.

Wat moet je doen?
De kleuters kunnen deelnemen aan onze knutselwedstrijd.
Neem je knutseldoos en kleur of versier de ster die je kreeg van je juf.
Geef de ster terug aan de juf voor 27 januari 2016!  Dan kiezen we de winnaars!
De leerlingen van het lager kunnen deelnemen aan de danswedstrijd. Jullie dans moet klaar zijn op woensdag 27 januari. Dit is de dag van de wedstrijd!
Wie wil mag zich verkleden voor de kinderdisco in Glitter en Glamour!
Tot dan!!

Pannenkoekenfeest!

Op vrijdag 29 januari verwelkomen we jullie graag op school voor ons jaarlijks pannenkoekenfeest. Een feest waar je meer kan doen dan een lekkere pannenkoek eten. Neen, je kan er deelnemen aan de kaarting (voor de kinderen: UNO-kaarting), volksspelen uittesten, dansen in de kinderdisco, keuvelen bij een lekker biertje of ander drankje of smullen van een lekkere braadworst. We hopen op een massale opkomst. De opbrengst van deze avond gaat naar het verfraaien van de speelplaatsen. Graag tot dan!

Overgang K3-L1.

Morgenavond, dinsdag 12 januari is er de info-avond rond de overgang van derde kleuter naar het eerste leerjaar. De juffen en de medewerkers van het CLB geven graag wat meer uitleg bij deze eerste belangrijke stap in de schoolloopbaan van je kind. We verwachten alle ouders van onze kinderen uit de derde kleuterklas om 19.30 uur op school voor dit infomoment. Graag tot morgenavond!