Trouwfeest op school!

Vandaag is het een heuglijke dag voor drie jonge koppeltjes uit de kleuterschool. Deze morgen gaven Rozan en Lennard, Axelle en Nathan en Axelle en Raf elkaar het ja-woord.
Schepen Bernard Galle verbond hen in het echt en alle andere kleuters waren getuige van dit belangrijk moment. Een luid applaus steeg op uit de mooie gemeentelijke trouwzaal!

Deze namiddag gaat het feest gewoon verder op school met een receptie en een leuk dansfeest. Kortom: het wordt een onvergetelijke dag voor trouwers en aanwezigen.

Inschrijvingen schooljaar 2016-2017.

Uw zoontje / dochtertje is geboren in 2014? Dat betekent dat uw kindje binnenkort de leeftijd bereikt waarop hij / zij voor het eerst naar school mag gaan.
Misschien stond u al even stil bij een mogelijke schoolkeuze, misschien nog niet.
In overleg met alle scholen uit de deelgemeente’Wevelgem werd er een gezamenlijke afspraak gemaakt over het inschrijven van nieuwe kleutertjes.
Loopt er al een broer of zus school in de school van uw keuze? Of bent u personeelslid van die school? Dan kan u tijdens de wettelijk voorziene voorrangsperiode, die loopt vanaf dinsdag 1 maart 2016 tot en met maandag 14 maart 2016 langsgaan in het secretariaat van de school van uw keuze om er uw kind in te schrijven.
Voor alle andere ouders met kleuters uit die leeftijdsgroep starten de inschrijvingen in elke
school vanaf maandag 21 maart om 18.00 uur en worden deze chronologisch geregistreerd.
Om een inschrijving geldig te maken is de aanwezigheid van één van de ouders vereist.
Telefonisch of via e-mail inschrijven kan niet !
Om een inschrijving te kunnen registreren is het noodzakelijk dat u het rijksregisternummer van uw kind mee brengt. Gelieve daarom een kids -ID, ISI+ kaart, een klevertje van het ziekenfonds of een ander officieel document waarop het rijksregisternummer vermeld staat mee te brengen.

De brief die werd verstuurd naar alle Wevelgemse inwoners met de instapdata kan je ook downloaden via deze website.

Gezond ontbijt in L3.

De leerlingen van L3 werkten de voorbije weken rond gezonde voeding in de lessen wereldoriëntatie. Ze maakten kennis met de voedingsdriehoek en maakten er ook zelf eentje in de computerklas. Hoe kan je dit thema beter afsluiten dan met een gezond ontbijt? Deze ochtend werd er dan ook flink gesmuld van fruit, granen, brood, yoghurt en veel meer.

1 2