Echte koks op bezoek!

Vorige week kwamen de ouders van Marie-Camille (K1A) langs in de klas om er te koken voor de kleuters. Het thema ‘restaurant chez Odiel’ kwam daarmee echt tot leven. Als uitbaters van restaurant ‘het Fonteintje’ in NIeuwpoort wisten ze de kinderen mee te nemen in de wereld van de kok en het restaurant. Er werden lekker gesmuld van de vele gerechtjes die op tafel werden getoverd. Een grote dankuwel aan de mama en papa van Marie-Camille om dit mogelijk te maken!
(Binnenkort nog meer foto’s in ons fotoboek op deze website).

Ontbijtrun

Gisteren namen we met heel wat leden van het schoolteam, ouders en leerlingen deel aan de ontbijtrun in Dadizele. Met deze sportieve activiteit steunen wij de actie Think-Pink. Think-Pink is de nationale borstkankercampagne. We zijn dan ook blij dat we door een kleine sportieve inspanning ook onze bijdrage en steun kunnen leveren aan deze mooie organisatie. Foto’s van dit gebeuren vind je op de Facebookpagina van het evenement.

Plantmaatjes schieten uit de startblokken!

Op donderdag 14 april starten we onze ‘plantmaatjes’ van dit schooljaar. De interesse was overweldigend waardoor we meer kandidaten hadden dan vrije plaatsjes in onze moestuin. Maar niet getreurd! Wie er dit keer niet bij kon zijn die zal volgend jaar sowieso van de partij zijn. We willen het geheel immers haalbaar houden en met 60 kinderen aan de slag gaan in onze vierkante meter tuintjes is al een hele opgave. Toch vliegen we er binnenkort weer stevig in en duimen we voor een mooi resultaat. Handen uit de mouwen en aan de slag! Eerste afspraak: donderdag 14 april om 12.00 uur.
(P.S:voor de plantmaatjes: vergeet je boterhammen niet mee te brengen die dag.)

Hieronder vind je nog eens het filmpje dat toont wat er al werd gerealiseerd op school:

Groen op school from Bert Vanhauwaert on Vimeo.