Nog 3 keer slapen …

We zijn er stilaan klaar voor! Toch willen we nog een kleine (voorlopig laatste oproep) plaatsen. We zijn immers op zoek naar tennisballen die je niet meer nodig hebt. Wie deze kan missen mag deze meebrengen naar school. Wij willen deze balletjes nog een ‘tweede leven’ geven in onze klassen. Alvast dank bij voorbaat!

Nog 4 keer slapen…

Op 4 nachtjes van de start van het schooljaar zijn de leerkrachten van L3 en L4 nog op zoek naar enthousiaste helpers voor het hoekenwerk. Meer info daarover lees je in de speciale brief die je hieronder terugvindt maar die ook aan het begin van het schooljaar nog eens wordt meegegeven met de kinderen.

Nog 7 keer slapen en noteer al in uw agenda…

Nog 7 keer slapen en het schooljaar 2016-2017 schiet uit de startblokken. Zoals elk jaar houden we aan het begin van het jaar ook een openklasavond waar jullie meer info krijgen over de klaswerking en de afspraken in de klas. Deze info-avond vindt plaats op dinsdag 20 september. Het exacte uur zal afhankelijk zijn van de klas van jouw kind(eren). We hopen om jullie, ouders, daar te mogen ontmoeten.

Nog 8 keer slapen… een oproep!

Binnenkort start het nieuwe schooljaar!
Vanaf 1 september zullen alle kleuters kunnen eten in de kleuterschool. Hiervoor wordt alles in gereedheid gebracht. We zijn nog op zoek naar een extra begeleider die op maandag – dinsdag – donderdag – vrijdag tussen 12 en 13 uur kan helpen in onze kleuterrefter.
(Ook wie zich niet alle dagen kan vrij maken…is welkom!)

Iets voor jou? Neem spoedig contact op met de school via 0473/670 536 of info@spwebasis.be

Vriendelijke groeten,
Directie en schoolteam

1 2