L3 op bezoek bij dierenzaak Noach

De leerlingen van L3 gingen gisteren op bezoek bij dierenzaak Noach. Dit paste perfect in hun wero-thema rond dieren. Wist je dat het binnenkort werelddierendag is? Tijdens het bezoek mochten de leerlingen zelfs een slang vasthouden!
Na hun tocht doorheen de dierenwinkel werd er teruggekeerd langs het oude gebouw van rusthuis Ter Mote. De kinderen keken vol verwondering naar de immense grijpkraan die het gebouw gelijk moet maken met de grond. Wat een leerrijke dag!
Foto’s van deze uitstap vind je in het fotoboek.

Aquathlon

Elk jaar organiseren de sportleerkrachten van onze scholengemeenschap een aquathlon voor de leerlingen van het zesde leerjaar. Al zwemmend en lopend nemen de zesdeklassers van Gullegem, Moorsele en Wevelgem het tegen mekaar op. De leuze blijft: deelnemen is belangrijker dan winnen. We zijn dan ook heel blij dat al onze leerlingen deze sportieve uitdaging tot een goed eind brachten. Bravo!
Hier vind je heel wat foto’s terug van deze sportieve namiddag.

Loopcross Wevelgem

Proficiat aan alle deelnemers aan de loopcross van gisteren. Vijftien kinderen behaalden ook een medaille door in de top 10 te eindigen. We wonnen ook het groepsklassement bij de jongens eerste leerjaar, de jongens tweede leerjaar en de meisjes tweede leerjaar. Maar om nog het meest fier op te zijn: we waren met super veel deelnemers! Applaus voor jezelf!

Dag van de sportclub.

Ook dit jaar is er weer ‘dag van de sportclub’. Zet je favoriete sportclub in de kijker en kom morgen in sportieve outfit naar de school. Zoek je badmuts, turnpantoffels, hockeystick, tennisracket of voetbaltenue en toon dit morgen aan de andere kinderen. Benieuwd hoeveel verschillende sporten we dit jaar zullen zien in onze lagere school! Hieronder alvast een foto van de ballerina’s van vorig jaar.

1 2