Nieuws voor de groene, gele en blauwe kleuterklas.

Juf Joke (K1A + zorg) is afwezig tot aan de paasvakantie. Zij wordt vervangen door Robecca Chapelier. Vanaf nu zal Robecca geregeld helpen in de gele, groene en blauwe klas.
Juf Jasmien zal voorlopig voltijds in de 1ste kleuterklas blijven, zodat Robecca ook op vrijdag Emmy Holvoet in K2/3A zal vervangen. 

Ondertussen willen we ook meegeven dat na Pasen de kleuters van het 3de kleuter wekelijks gaan zwemmen.  Er wordt hier eerstdaags een brief voor meegegeven.
De kinderen van de 2de kleuterklas blijven op school en krijgen een ander aanbod.
De laatste zwembeurt (27 juni 2017) gaan de kinderen uit de 2de kleuterklas dan zwemmen.
Vriendelijke groeten en dank voor het vertrouwen, schoolteam en directie.

Kunst in klas – veiling

Zaterdag is er ons schoolfeest ‘kunst in klas’. Dit jaar maakt u kennis met heel wat kunstenaars en zie je de creatieve werkjes van de kinderen. Maak kennis met de kunstwereld van SPWe-Basis en breng een bezoekje aan onze tentoonstelling.
In elke klas werd er ook een klassikaal werk gemaakt. Deze werken worden na de tentoonstelling per opbod verkocht op onze veiling. Benieuwd wat er allemaal te koop aangeboden wordt? Bekijk dan zeker onze pagina ‘kunst in klas – veiling’.
Graag tot zaterdag!

Inzameling batterijen


Ook op school zamelen we batterijen in. Heb jij nog oude batterijen liggen, dan mag je die steeds meegeven met jouw kind. Als school verzamelen wij hier punten door waarmee we zaken kunnen aankopen. Momenteel is er zelfs een actie waardoor er dubbele punten te verdienen zijn. Van woensdag 22 februari tot en met vrijdag 24 maart 2017 krijgt de school niet 1, maar liefst 2 punten voor elke kilo gebruikte batterijen. De ideale gelegenheid om het puntentotaal van onze school een extra boost te geven. Help je mee?

1 2