Musical Torenhoog

Reeds vele maanden zijn een 60-tal leerlingen van onze school aan het oefenen voor een heuse musical! Dit doen ze vaak over de middag, tijdens de speeltijd en zelfs tijdens de vakantie!  De regie is in handen van oud-leerkracht Hilde Vanwalleghem.
Op donderdag 4 mei wordt de musical ‘TORENHOOG’ tweemaal opgevoerd.
In de namiddag zijn de grootouders van het lager uitgenodigd om samen met hun kleinkinderen de musical gratis bij te wonen.
’s Avonds om 19.00 u. nodigen we het brede publiek uit: ouders, kinderen, familieleden, sympathisanten, collega’s van de scholengemeenschap, …
Genummerde kaarten voor de avondvoorstelling zijn te krijgen aan €2 in het secretariaat van de school.  Gelieve gepast geld mee te geven naar school of langs te komen in het secretariaat. We hopen echt om ook jou te mogen begroeten. 
De voorstelling duurt ruim een uur en gaat door in de sportzaal van de school.

Repetities musical

Tijdens deze paasvakantie is er toch heel wat beweging op school. De kinderen die deelnemen aan de musical ‘Torenhoog’ oefenen meerdere keren om er op 04 mei een mooi spektakel van te maken. Inoefenen van de teksten, het toneel spelen, decor maken, attributen knutselen, … alles nemen ze voor hun rekening! Een dikke chapeau voor de acteurs / zangers én voor ‘juf’ Hilde van het kinderkoor ‘Muzeschuitje’ die dit alles organiseert.

Nieuwsbrief

Alle leerlingen kregen net voor de paasvakantie de nieuwsbrief mee met daarin ook een oproep tot deelname aan de actie van het kinderparlement. Na de paasvakantie willen we immers de organisatie ‘Toemaatje’ helpen door voedsel in te zamelen.
In de nieuwsbrief vond je ook de prikbordkalender terug van mei en juni.
Wil je dit alles nog eens op het gemak lezen of bekijken? Je vindt de brief ook terug online.

1 2