Afscheid L6

Gisteren namen de leerlingen van L6 officieel afscheid van de basisschool. Met een optreden, een terugblik op hun schoolloopbaan, de uitreiking van de getuigschriften én een receptie werd hun verhaal in SPWe-Basis feestelijk afgerond. We danken van harte de ouders voor het vertrouwen die ze stelden in de school en wensen de kinderen een mooie toekomst toe en een prima start in het secundair!

Hieronder alvast nog eens het filmpje van op het afscheidsfeest:

Ouderraad

Gisteren kwam de ouderraad nog even samen om heel wat te plannen voor het volgend schooljaar. Graag zetten we deze vele vrijwilligers eens in de spotlights! We zijn blij dat jullie mee onze schouders zetten onder onze school en samen positief meedenken om het voor de kinderen zo goed mogelijk te maken. Van harte dank!

Oudervragenlijst

Beste ouders,

Zoals aangekondigd in de laatste nieuwsbrief organiseren we een bevraging om zo uw mening te kennen over onze school. Via de link (vermeld in het e-mailbericht die je ontving) kan u de bevraging openen en invullen.
We zouden het heel erg op prijs stellen indien zoveel mogelijk mensen deze vragenlijst invullen. Op die manier krijgen we een goed zicht op wat jullie vinden van onze school. Antwoorden kan tot 25 juni.

Een week vol actie en avontuur!

Ondanks het feit dat er een dagje minder school is deze week, staat de agenda bol van de activiteiten en het avontuur. Zo was er op dinsdag de schoolreis van L1 en L2 naar Plopsaland. Het was een hele uitdaging om de stevige zeebries te trotseren maar toch genoten de kinderen van de vele attracties in het park. (Foto’s in fotoboek).
Vandaag, woensdag, was het dan ravotterkesdag in de kleuterschool. De papa’s werden uitgenodigd om samen met zoon- of dochterlief te voetballen, kampen te bouwen, rugby te spelen, te fietsen, circus te spelen of te vliegeren. Het werd een actieve voormiddag die begon en eindigde met een gezamenlijk sportmomentje. Wist je dat je zelfs op de buik van de papa’s kan staan? (Foto’s in fotoboek).
Morgen is er de sportdag in de lagere school (zie brieven voor meer info en activiteiten).
Vrijdag maken we ons dan allemaal op voor de klasfoto.

Je merkt het: een drukke maar gezellige schoolweek in SPWe-Basis!

1 2