Afscheid directies

Op de laatste schooldag namen we ook afscheid van onze secretaresse Marie-Paule en onze directies Hans en Nele. Marie-Paule gaat op pensioen en kreeg in de laatste schoolweek van elke leerling een bloem cadeau. Meer dan 300 bloemen sieren haar bureau!
Directeur Hans wordt vanaf volgend schooljaar voltijds coördinerend directeur van de scholengemeenschap terwijl directeur Nele weer een volle opdracht als zorgcoördinator opneemt. We wuifden hen (letterlijk) uit op de laatste schooldag door hen een helikoptervlucht cadeau te doen. Het werd voor hen een onvergetelijke verrassing en een enorme belevenis!

Eenmaal terug op de begane grond dronken we nog allen een drankje op de start van de zomervakantie en werden onze directeurs nog eens in de schijnwerpers gezet. Alle ‘bedankjes’ die de ouders, kinderen, leerkrachten hadden ingediend werden in een mooi groeiboek gekleefd en bezorgd aan Hans en Nele.
We wensen hen heel veel succes toe in hun nieuwe opdracht en danken hen 1000 maal voor het vele werk die ze deden voor SPWe-Basis. We zullen hen missen!