Loopcross Zwevegem

Gisteren was er de tweede loopcross van het schooljaar. Ditmaal streden de atleten in Zwevegem voor de medailles. Johanne (L3), Lola (L3) en Louise (L3), Louis (L3), Marie (L5) en Renée (L5) behaalden allen een mooie top 10 plaats. Ook de andere SPWe-leerlingen zetten hun beste beentje voor. Bravo aan allen en op naar volgende week: Lange Munte te Kortrijk.

Ontbijt ouderraad

Ben je al ingeschreven voor het ontbijt op school? Volgende week, zondag 08 oktober, nodigt de ouderraad jullie allen uit voor een heerlijk ontbijt in de refter van de school. De tafel staat gedekt tussen 08 uur en 10 uur.
Nadien kunnen de kinderen (en volwassenen) zich nog uitleven met de volksspelen.
Wie nog wenst in te schrijven: wees snel! Je kan je aanwezigheid nog bevestigen tot en met morgen, vrijdag 29 september. Men zegge het voort!

Strapdag

Naar jaarlijkse gewoonte vindt op de vrijdag tijdens de Week van de Mobiliteit (16 tot 22 september) de STRAPDAG plaats. Op deze autoluwe schooldag komen duizenden kinderen te voet, met de fiets, step, gocart of skates naar school. Duurzaam naar school is leuk, gezond, goed voor het milieu en zorgt voor mee veiligheid op de schoolroutes en aan de schoolpoort.

Over heel Vlaanderen doen 1300 basisscholen en 100 gemeenten mee aan de Strapdag. Ook onze school neemt deel. Er is voor elke leerling een kleurrijk strapbandje en een bladwijzer voorzien. We leerden ook het nieuwe straplied en zullen vrijdag met zoveel mogelijk kinderen al strappend naar school komen. Je doet toch ook mee?

1 2