Onze plantmaatjes zijn op zoek naar …

Onze plantmaatjes gaan na de vakantie weer aan de slag in de moestuin, maar misschien kan jij ons helpen!
We zoeken nog resten zaden van groenten of planten die we mogen gebruiken voor onze tuintjes. Heb je ergens in het tuinhuis nog een restantje liggen? Dan kan je er ons zeker een plezier mee doen!
We zoeken ook nog een eenvoudige (plastieken) serre waar we eventueel onze tomatenplantjes beschut kunnen laten groeien.
Men zegge het voort! Dank bij voorbaat en we duimen voor een mooie oogst 😉

Inschrijvingen kleuters geboortejaar 2016

Morgen starten de vrije inschrijvingen voor de kleuters van het geboortejaar 2016. Je kan terecht in de refter van de school tussen 18 uur en 19 uur.
Momenteel zijn er nog 21 beschikbare plaatsen.
Om een volledige en correcte inschrijving te doen, is de aanwezigheid van één van de ouders vereist. Telefonisch of via e-mail inschrijven kan niet.
Breng zeker de kids-ID, ISI+kaart, een klevertje van het ziekenfonds of een ander officieel document mee waarop het rijksregisternummer van je kind staat.

Wil je weten wanneer je kind precies mag starten in de school?
Raadpleeg dan volgende website: bereken instapdatum.

Schoolfeest ‘What a wonderful world’.

Nog een weekje aftellen tot ons schoolfeest. Het belooft een drukbezochte editie te worden vandaar deze belangrijke mededeling:

Misschien heeft u her en der al opgevangen dat we op dit moment te kampen hebben met een nijpend tekort aan zitplaatsen voor het schoolfeest van volgende week. Het komt er eigenlijk op neer dat er nu nog een 50-tal mensen hun kind(eren) niet kunnen zien optreden.

Zowel het schoolteam, de directie als de ouderraad vinden dit een heel vervelende situatie. We beslisten uiteindelijk dat we bereid zijn om de generale repetitie van vrijdagvoormiddag 16 maart ook open te stellen voor het grote publiek.

Concreet betekent dit dat wie nog geen kaarten kreeg omwille van plaatsgebrek alsnog het optreden kan bijwonen op vrijdagvoormiddag om 8.45u. Misschien zijn er eventueel grootouders, tantes en/of nonkels die bereid zijn om hun inkomkaarten in te leveren en het optreden van vrijdag bij te wonen zodat alle ouders hun kind(eren) kunnen zien optreden.

We begrijpen dat dit een heel jammere zaak is en dit moet in de toekomst zeker vermeden worden. Onze school is de afgelopen jaren immers in leerlingenaantal gestegen en dat brengt met zich mee dat al die leerlingen natuurlijk ook voor extra ouders en grootouders zorgen.

We hopen op uw begrip en zouden het fijn vinden mocht iedereen alsnog met een tevreden gevoel terug kijken op deze editie van het schoolfeest. Indien u bereid bent om uw kaarten in te leveren, kan dat op het secretariaat bij Greta of Tamara. Indien u nog geen kaarten heeft, kunt u het optreden bijwonen op vrijdag 16 maart om 8.45u.

1 2