Ontbijt SPWe-Basis

Op 9 september 2018 organiseert de ouderraad het jaarlijks ontbijt op school. Graag nodigen we iedereen uit om gezellig samen te ontbijten en het nieuwe schooljaar in te zetten. U bent van harte welkom voor het ontbijtbuffet van 8.00 u tot 10.00 uur. Wij zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft met spelletjes en animatie voor de kinderen. Rond 11.00 uur voorzien we nog de mogelijkheid om te “aperitieven” met een drankje en een hapje.
Inschrijven kan via overschrijving tot en met 30 augustus 2018 op rekeningnummer:
BE59068248038626, met vermelding van de naam van het oudste kind, het aantal volwassenen en het aantal kinderen. Tot en met 5 september kunt u ook nog inschrijven en contant geld meegeven met uw kind naar school.
Kostprijs:
Volwassenen en kinderen (+12 jaar): 7€
Schoolgaande kinderen (-12 jaar): 2€

Hopelijk mogen we u ook verwelkomen!

Openklasavond

Momenteel zijn we nog volop in de weer om alles klaar te krijgen voor het nieuwe schooljaar: de klassen worden gezellig ingericht, de speelplaatsen worden aangepakt en gepimpt, nieuwe boeken uit de verpakking gehaald, picknicktafels in elkaar gestoken…

We zouden het dan ook heel fijn vinden, mocht u op donderdag 30 augustus om 18u. toch even de tijd nemen om samen met uw kind(eren) langs te komen op onze ‘open schoolavond’.

Er kunnen die avond reeds heel wat praktische afspraken gemaakt worden, ook sportkledij kan gepast worden en boeken kunnen ingekeken worden,…

In de bar kunnen vakantieverhalen uitgewisseld worden met andere ouders.
Allen welkom!

Tot dan, het schoolteam en de directie.

De brief nog eens nalezen die je mocht ontvangen met belangrijke data? Klik hier.

Levensloop Kortrijk

Dit jaar schreven we met de scholengemeenschap Guldenberg ons voor het eerst in om deel te nemen aan de Levensloop in Kortrijk. Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden waarbij alles draait rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Ieder van jullie kan ons steunen op verschillende manieren:

– Jullie kunnen ons team vervoegen door een uurtje (of meerdere voor wie zin heeft) te lopen of te wandelen. Kostprijs 10 euro. Dit gaat volledig naar de stichting!

– Je kan ook een gift toevoegen (met fiscaal attest) via de website van Levensloop.

– Je komt ons aanmoedigen tijdens levensloop van zaterdag 22 september 15 uur tot zondag 23 september 15 uur.

– Je deelt dit bericht en maakt ook anderen warm om onze actie te steunen of deel te nemen. Waarvoor veel dank!