Les verkeer in L5

De leerlingen van L5 hadden vandaag wel een heel speciale verkeersles. Ze mochten plaats nemen in een echte vrachtwagen en aan den lijve ondervinden dat ze wel heel slecht te zien zijn naast zo’n groot voertuig! Na de deskundige uitleg hopen we dat onze kinderen opnieuw een stukje veiliger doorheen het verkeer kunnen.

Schoolfeest 2019

Zaterdag is het eindelijk zover!
Graag nodigen we u allen uit op ons piratenschoolfeest!
Vanaf 11.00 uur bent u welkom in de Porseleinhallen voor een aperitief.
Vanaf 12.00 uur kunt u genieten van een heel verzorgde maaltijd.
Tussen 13.30 uur en 15.30 uur is er de mogelijkheid om samen met uw kind
tijdens een fotozoektocht de piratencode te kraken.
Wie het raadsel kan oplossen, maakt kans op hele mooie prijzen.
Let wel, 15.30 uur is het laatste moment om nog van start te kunnen gaan met de
wandeling. Wie op voorhand inschreef, kan de dag zelf zijn wedstrijdformulier
afhalen aan de infostand. (Er werden geen wedstrijdformulieren op voorhand meegegeven ook al betaalde je dit reeds).
Er is ook de mogelijkheid om de dag zelf nog in te schrijven.
Een wedstrijdformulier kost per volwassene (+18 jaar) 1 euro, kinderen zijn gratis. Per wedstrijdformulier maakt u kans op tal van mooie prijzen. Om 17.00 uur worden de prijzen getrokken. Doorlopend is er kinderanimatie voorzien.
We kijken er alvast naar uit!

Pyjamadag – Bednet

Vrijdag 15 maart 2019 is het de Nationale Pyjamadag van Bednet. En onze school doet mee, want Bednet zorgt ervoor dat langdurig zieke kinderen die niet naar school kunnen van thuis uit en samen met hun eigen klas toch de lessen kunnen volgen. Door mee te doen steunen we zieke kinderen en maken we Bednet meer bekend. Zodat ze nog meer kinderen kunnen helpen. Mag uw kind ook in pyjama naar school komen op 15 maart? Dat zouden we alvast fijn vinden!Bebat inzamelactie

Onze school zamelt gebruikte batterijen in. We worden als school ook voor deze inspanningen beloond.
Tot en met 31 maart krijgt onze school niet één, maar twee punten voor elke kilo gebruikte batterijen. Dat loont de moeite want met deze punten kunnen wij didactisch materiaal bestellen.
Daarom willen wij ouders en leerlingen graag aanmoedigen gebruikte batterijen via de school binnen te brengen. Help jij ook mee? (Je vindt een inzamelton aan het bureau van de directeur of je geeft de batterijen af aan uw leerkracht).

1 2