Zoekertje

De leerkrachten van L6 zijn in het kader van de lessen techniek op zoek naar ‘afgedankte toestellen’. Dit mogen audio- en videotoestellen zijn, elektrisch gereedschap, huishoudelektro, ICT-toestellen, verlichtingstoestellen, …
Belangrijk!  Enkel toestellen die kunnen opengemaakt worden zijn interessant voor de klas. 

Loopcross Zwevegem

De deelnemers van het vijfde leerjaar.

Afgelopen woensdag trokken alle sportievelingen richting Zwevegem voor de loopcross. Ditmaal waren het de meisjes van het vijfde leerjaar die er het groepsklassement wisten te winnen! Heel wat andere leerlingen gingen ook huiswaarts met een medaille. Bravo! We zijn echt blij dat er heel wat leerlingen deelnemen aan deze sportieve activiteiten en SPWe-Basis in de kijker lopen. De uitslagen van de loopcrossen vind je ook terug bij de rubriek ‘documenten’.

Enkele belangrijke data

Ter herinnering geven we graag nog even volgende data mee:
– op maandag 07 oktober is er een vrije dag. Die dag is er dus geen school en is er ook geen opvang voorzien.
– op donderdag 10 oktober komt de schoolfotograaf langs. Er worden individuele foto’s genomen en er is de mogelijkheid tot het nemen van een familiefoto. Daarvoor dien je wel voorafgaand het bevestigingsstrookje in te vullen (zie documenten).

– op zondag 13 oktober is er het ontbijt en de rommelmarkt op school. Vergeet het inschrijvingsstrookje niet tijdig in te dienen. De ouderraad en het schoolteam hopen jullie talrijk te mogen ontvangen.
– op vrijdag 18 oktober is er pedagogische studiedag. Die dag wordt er wel kinderopvang georganiseerd als de vraag groot genoeg is. Wie daar graag een beroep op doet dient het inschrijvingsstrookje in te vullen en mee te geven naar school tegen ten laatste 10 oktober. 

Strapdag 2019

Gisteren, vrijdag 20 september, was er de strapdag in heel veel Vlaamse scholen. Op die dag moedigen we de ouders en kinderen aan om te voet of met de fiets naar school te komen. We willen hiermee streven naar een veiligere schoolomgeving en ook denken aan het klimaat. De kinderen van L2A dansten ook op het straplied. Geniet nog even mee!

1 2