Nieuwsbrief oktober

We zijn reeds halfweg het eerste trimester en daar hoort ook een nieuwsbrief bij. De nieuwsbrief van oktober kregen de kinderen voor de herfstvakantie mee naar huis en kan je ook downloaden op onze website
Net na de herfstvakantie is er het oudercontact in de kleuterschool en de lagere school. Mogen we vragen aan de ouders die nog geen afspraak maakten dit nog even te doen via http://oudercontact.spwebasis.be. Waarvoor dank!

Lege batterijen actie

Brengen jullie al je lege batterijen mee naar school?
 
Bebat gaat dit najaar samen met alle Vlaamse gezinnen op zoek naar lege batterijen. Een gemiddeld Vlaams gezin telt er zo’n 30 lege. Da’s niet min. In Vlaanderen alleen al liggen er dus 84 miljoen lege batterijen ergens op een vergeten plekje te wachten om aan een nieuw leven te beginnen. De Dubbele puntenactie (4 november tot 24 november) voor de scholen is dan ook een uitgelezen kans om ons te helpen deze lege batterijen op te sporen én om het puntensaldo van onze school een boost te geven. Doen jullie ook mee? Er staat een ton aan het bureau van de directeur waar je de batterijen in kan deponeren.
1 2