Afsluiter Koekenbak-actie

Deze namiddag was er een speciaal slotmoment van onze Koekenbakactie. Alle kinderen van de school, helpende handen, sponsors en het volledige schoolteam kwamen samen in de turnzaal om terug te blikken op een intense maar schitterende veertiendaagse koekenbak-actie. Samen slaagden we er in om meer dan 5100 euro op te halen voor het goede doel van Think Pink. Een fantastisch resultaat die enkel mogelijk was dankzij de inzet van iedereen. Dankuwel!
Tijdens het slotmoment konden we ook nog enkele prijzen verloten, dansten we ons koekenbaklied én slaagden we er in om ‘Kitty’ om te toveren in een bekende Vlaming: Jamie-Lee Six. En zo kregen de leerlingen van SPWe-Basis toch nog hun bezoekje van een bekend persoon. We zagen dan ook alleen maar blije gezichtjes op het einde van deze mooie afsluiter. Er werd in de rij gestaan voor een foto of een handtekening. Wie dat wenst, kan ook nog steeds een gepersonaliseerd boek verkrijgen van ‘100% Jamie-Lee’.
Het boek kost 19,95 euro en is nog te bestellen op school (secretariaat). Je krijgt er een persoonlijke boodschap bij en er gaat nog 2 euro naar ons goede doel: Think Pink. Misschien voor wie nog geen passend kerstcadeautje heeft?

Meer foto’s van deze namiddag vind je hier.