Oudercontact herfst

Op woensdag  28 oktober (en ook donderdag 29 oktober voor L6) organiseren we een oudercontact. (Enkel het oudercontact van klas L2A juf Peggy gaat door op woensdag 18 november, juf Peggy kan dan ook aanwezig zijn.)

Op dit contactmoment informeert de leerkracht u graag over de vorderingen en de groeipunten van uw kind. Wij hopen dan ook om u, ouder(s), te mogen ontmoeten op deze avond! Via onderstaande knop kan je jouw contactmoment vastleggen.

We vinden het belangrijk om met alle ouders in gesprek te gaan, maar hebben begrip voor ouders die, wegens corona, liever niet naar school komen. Indien u liever een online afspraak wenst, gelieve contact op te nemen met de directie of met de klasleerkracht. (Mailadressen: zie schoolreglement).

Uitgebreide info vind je ook op de brief die werd meegegeven.