Lees hier alles over de klas van uw kind.

Zoals reeds eerder vermeld gaan de verschillene infoavonden niet door in de school maar maakten de leerkrachten een mooi overzicht van wat er allemaal gepland is gedurende dit schooljaar in de klas. Je vindt al die info terug in een bundel die je op deze website kan downloaden. Neem zeker even de tijd om alles door te nemen. Zit je achteraf toch nog met vragen, dan kan je zeker terecht bij de klasleerkracht(en), zorgcoördinator of directie. We hopen jullie, ouders, op die manier toch voldoende te informeren over de werking.

Infoavonden gaan niet door.

Omwille van de gekende corona maatregelen kunnen de geplande infoavonden niet doorgaan op school. Het schoolteam zocht echter naar een oplossing. Elke klastitularis maakt een presentatie van zijn / haar klaswerking en zal u die in de loop van volgende week bezorgen. We hopen jullie hiermee toch voldoende wegwijs te maken in de nieuwe klasafspraken en de aangeboden leerstof. Dank voor jullie begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Nieuwsbrief augustus

De start van het nieuwe schooljaar komt nu razendsnel dichterbij. Daarbij komen ook weer heel wat afspraken kijken. Graag bieden we jullie de nieuwsbrief van augustus aan waarin je alles leest over de kinderopvang, het middagtoezicht, de thuisrijen en de maatregelen die er genomen worden ter preventie van het coronavirus. Bekijk zeker langs welke ingang van de school uw zoon / dochter verwacht wordt. 
We duimen op een veilige, vlekkeloze en zonnige start op 01 september. Dank om samen met ons mee te werken aan een fijn schooljaar!

Nieuws omtrent openklas en start 1 september

Zoals afgesproken in de nieuwsbrief van juni, brengen we jullie op de hoogte van de laatste maatregelen omtrent corona.
Waarschijnlijk hebben jullie in de media al vernomen dat we starten met code geel. Dit betekent dat de scholen volledig opengaan op 1 september en daar zijn we heel blij mee.
Natuurlijk moeten we nog heel wat veiligheidsvoorschriften volgen.

➠ Daarom beslisten we met alle Wevelgemse scholen om de ‘open klas’ (donderdag 27 augustus) NIET te laten doorgaan.
Met uitzondering van:
– de peuters (enkel de instappertjes op 1 september 2020)
– de nieuwe leerlingen
De klasleerkracht neemt contact met hen op om verder af te spreken.

➠ Ook de infomomenten (27 augustus voor L1 en in september voor de andere klassen) zullen niet kunnen doorgaan.
We zijn op zoek naar een alternatieve oplossing en brengen jullie daarvan later op de hoogte.

➠ We willen nog meegeven dat het dragen van een mondmasker verplicht is bij het betreden van het schooldomein.

➠ Alle andere praktische informatie omtrent de start van het nieuwe schooljaar zijn we aan het oplijsten en sturen we in de loop van volgende week door.

Alvast bedankt voor jullie begrip!

1 2 3 78