Inschrijven broer / zus geboortejaar °2017

‘Dit bericht is enkel bestemd voor ouders met kinderen van geboortejaar 2017 die reeds een zoon/dochter hebben bij ons op school.’ Wellicht ontving u reeds de nodige info van de gemeente Wevelgem omtrent het inschrijven van uw zoon/dochter uit het geboortejaar 2017. Indien u echter buiten Wevelgem woont, zult u niets ontvangen hebben vandaar dat we ook nog eens via dit kanaal alle info verspreiden.
Indien u uw zoon/dochter van geboortejaar 2017 wenst in te schrijven, kan dit tussen 11 februari en 26 februari, dat is de zogenaamde voorrangsperiode. Het is dan ook heel belangrijk dat u deze termijn respecteert. Het enige wat u moet doen, is langskomen in het secretariaat om het inschrijvingsformulier in orde te brengen. Een afspraak maken hoeft niet onmiddellijk, maar het kan interessant zijn om af te toetsen of er op dat moment iemand aanwezig is op het secretariaat. Dit kan via een telefoontje op het nummer 056/41 42 77. 
U bent natuurlijk ook nog van harte welkom op onze opendeurdag die doorgaat op 16 februari van 10.00 uur tot 12.00 uur in de kleuterschool én daar kunt u vanzelfsprekend ook inschrijven.
De folder van de gemeente Wevelgem en een overzichtelijke tijdlijn kan je downloaden bij documenten > downloads.