De zeeklassen waren supertof!

De voorbije zeeklassen van L1 en L2 verliepen schitterend. Met een stralend zonnetje werd er vertrokken richting Oostende om er te genieten van zee en strand. De boot bracht hen naar de andere kant van de haven om er op bezoek te gaan naar het Noordzeeaquarium. Een wandelingetje langs de viskraampjes deed de kinderen al grote ogen trekken.In het Noordzeeaquarium leerden de kinderen de wondere onderwaterwereld kennen en zagen ze er zelfs een vis met voetjes!
Na het bezichtigen van de geheimen van de zee was het tijd om zich uit te leven op het strand. Kastelen bouwen, putten graven, emmertjes vullen, schelpen zoeken, … Het kon allemaal!
Toen de maagjes iets te veel knorden werd er teruggekeerd naar de verblijfplaats voor een lekkere maaltijd. Nadien volgde nog het verhaal van Woeste Willem vooraleer iedereen zijn slaapkajuit opzocht.
Ondanks de frisse zeebries op dinsdag waagden de kinderen zich aan wonderlijke zeeavonturen in het spoor van Woeste Willem: afdalen met een touw, trechteropdrachten uitvoeren, een schelpenzakje maken of rollen van de duinen. Iedereen kreeg het toch warm van binnen van al deze activiteiten. Na de middag werd het speelpleintje nog even uitgetest vooraleer de bus de piraten en zeemeerminnen terugbracht naar de mama’s en de papa’s. Moe maar voldaan stapten ze met veel verhalen van de bus, terugblikkend op een leuke tweedaagse met de klasgenootjes.

 

Wil je foto’s bekijken? Klik dan op de afbeelding hieronder.

[shashin type=”album” id=”52807″ size=”large” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]