Bedankt sportievelingen!

Bravo aan IEDEREEN die deelnam aan de loopcross in Wevelgem. We kunnen terugblikken op een zeer geslaagde editie met veel deelnemers, trouwe supporters aan de kant en enkele mooie ereplaatsen. Door de vele deelnemers kwam bijna elke klas in het ploegenklassement terecht. De jongens van L5 en L6 behaalden zelfs de gouden plak in het ploegenklassement. Bravo!
Heel wat foto’s van de loopcrossen vind je terug in ons fotoboek.

Digisprong@SPWe-Basis

U hoorde er ongetwijfeld al over in de media: de digisprong! De Vlaamse overheid investeert heel wat in de digitalisering van het onderwijs. Onze school bewandelt verder de ingeslagen weg en kocht heel wat nieuwe chromebooks aan voor de leerlingen van de lagere school. Daarmee kan er nog meer worden ingezet op differentiatie en aangepaste oefenvormen. Vandaag hielpen de leerlingen met het uitpakken, installeren en labelen van de toestellen. Het was een vlot doorschuifsysteem waardoor de klus in iets meer dan een uurtje geklaard was. Na de inspanning volgde de ontspanning met een domino-challenge met de lege dozen. Fun verzekerd!

Vrijblijvend oudercontact

Beste ouder(s),
Het einde van schooljaar 2020 – 2021 is in zicht. De klasverdelingen voor volgend schooljaar, het rapport en de groeidoos
(enkel voor het lager) worden op maandag 28 juni naar huis meegegeven. Net zoals anders organiseren we terug een vrijblijvend oudercontact op dinsdag 29 juni 2021. Dit moeten we (hopelijk voor een laatste keer) online laten doorgaan.
Hebben jullie nog vragen voor de klasleerkracht van jullie zoon / dochter dan kunnen jullie vanaf dinsdag 22 juni een afspraak maken via deze website.

1 2 3 39