De warmste kerstrun

Met een warm gevoel konden we vrijdagnamiddag de kerstvakantie aanvatten. Na een geslaagde kerstrun waaraan ook heel wat ouders, grootouders, sympathisanten deelnamen mogen we trots zijn op het mooie bedrag dat we bijeen spaarden. In totaal werd er 4247,60 euro opgehaald voor Think Pink!
Wij willen dan ook IEDEREEN danken die meehielp om er een fijne namiddag van te maken: de kinderen die het beste van zichzelf gaven tijdens het uurtje lopen of wandelen, de vele vrijwilligers die een handje toestaken bij het slagen van deze kerstrun, de vele mensen die genoten van een kopje koffie, chocomelk of glühwein, de supporters langs de kant, onze animator Christof en de vele anonieme sponsors die de kinderen motiveerden om een uurtje het beste van zichzelf te geven.
DANKUWEL!
Wij wensen iedereen een vredevolle kerst en een gezond, leerrijk en gelukkig 2019.
Het schoolteam.