Oudercontact herfst

Het schooljaar is ondertussen al bijna een 2-tal maanden bezig. Af en toe hoort of ziet u waarmee uw kind bezig is, welke vooruitgang het boekt, wat het al goed kan en wellicht ook waar het nog kan in groeien.
Als schoolteam vinden we het heel belangrijk om op geregelde tijdstippen met u samen te zitten om de vorderingen van uw kind te bespreken. Deze avond richt zich specifiek naar de ouders, de kinderen blijven dus thuis.

Het oudercontact vindt plaats op woensdag 27 oktober 2021 in de klas van uw kind. 
Via de knop hieronder kan je uw contactmoment vastleggen. 
Let op! Omwille van de grootte van de groep voorzien we, enkel voor ouders van de leerlingen uit L4 en L6, twee avonden (dinsdag- of woensdagavond).
Bekijk daarom goed op welke dag u zich registreert!

 

Trots op SPWe-Basis

Zoals in de nieuwsbrief van september werd vermeld, kregen we vorige week de inspectie op bezoek.  Een week lang werd onze school doorgelicht.  De inspecteurs voerden gesprekken met leerlingen, leerkrachten, ouders en directie.  Daarnaast bekeken ze alle documenten en bezochten ze elke klas in SPWe-basis.  Vol spanning was het afwachten tot vrijdagnamiddag want dan kregen we ons rapport.

We kregen een prachtig doorlichtingsrapport.  De inspectie was lovend over het kwaliteitsvol én doelgericht werken.  Ook onze professionele ingesteldheid én sterke teamkracht bleef bij de inspectie niet onopgemerkt.

Vol vertrouwen blijven we op deze manier verder werken. 
Trots op team SPWe-basis!  Bedankt voor jullie vertrouwen in onze school!

Ons rapport kan binnenkort geraadpleegd worden op de site van de onderwijsinspectie.

Dankjewel juf Rita.

Dankjewel juf Rita voor jouw jarenlange fantastische inzet in de kinderopvang. Je was het aanspreekpunt voor vele ouders en kinderen, de dame die de schoolpoort opende en ’s avonds laat terug sloot, de creatieve juf van de opvang, de begeleidster tijdens de middagpauze en de vrolijke noot in de school. Duizendmaal dankjewel! We wensen jou nu wat meer rust, wat meer tijd om te genieten.

1 2 3 58