SPWe-Basis’ Warmste kerstrun

We kunnen terugblikken op een geslaagde editie van onze SPWe-Basis’ warmste kerstrun. De weergoeden leken even roet in het eten te gooien maar waren ons uiteindelijk nog goedgezind. De kinderen gaven het beste van zichzelf tijdens het uurtje wandelen of lopen en hadden duidelijk geen last van het winderige weer.
In de zaal zorgden de aanwezigen voor de nodige aanmoedigingen en genoten ze van een warme kop koffie of chocomelk. Er was ook lekkere taart om van te smullen!

Na onze ‘ Warmste kerstrun’ van vorig jaar bewijst deze ‘Warmste kerstrun’ opnieuw dat velen Think Pink een warm hart toe dragen en weten hoe belangrijk kankeronderzoek wel is. We zijn blij dat we als school ons steentje hebben kunnen bijdragen.
Uiteindelijk kunnen we meer dan 3500 euro overmaken aan Think Pink om hun strijd verder te zetten tegen borstkanker. 

We wensen iedereen een vredevolle kerst toe en een fijn, gezond en vreugdevol 2020. Geniet van de feestdagen!