Schoolfeest afgelast.

Het coronavirus beheerst nu al dagen het nieuws en de maatregelen die genomen worden nemen steeds grotere proporties aan. Dit heeft ook heel wat gevolgen voor de school. Zo gaat ons schoolfeest ‘de SPWe-Games’ niet door. Ook een aantal andere activiteiten zijn  uitgesteld.

Lees aandachtig de brief over de gevolgen en maatregelen die genomen worden. Hieronder plaatsen we alle updates betreffende afgelastingen van bepaalde activiteiten. Dank aan allen voor jullie begrip in deze steeds veranderende situatie!

Lijst afgelaste / uitgestelde activiteiten voor de school:

vrijdag 13 maart theatervoorstelling L6
maandag 16 maart Rollebolle K23
donderdag 19 maart theatervoorstelling L4
zaterdag 21 maart schoolfeest
dinsdag 24 maart bezoek rusthuis K23A
dinsdag 31 maart meeleefmoment nieuwe peuters
woensdag 01 april oudercontact kleuter + oudercontact L6
donderdag 02 april schoolconcert kleuter