Bericht maandag 16 maart 2020

Beste ouders,
Een hele vreemde, speciale schooldag zit er bijna op. Dank aan iedereen die opgaf of er opvang nodig was of niet. De opkomst is beperkt. We weten dat dit ook voor vele ouders een serieuze puzzel is en dat iedereen in noodsituaties graag bij zijn kinderen is. Voor wie toch aan het werk is en de kinderen op naar school brengt: de aanwezige kinderen worden goed opgevangen door het schoolteam en krijgen ook een gevarieerd aanbod doorheen de dag. We werken in kleinere groepjes en besteden ook de nodige aandacht aan de hygiëne. Ze zijn in heel goede handen.
We proberen contact te houden met ieder van jullie via mail.
Hou dus zeker de mailbox in de gaten.
Alle belangrijke berichten komen ook op Facebook en op de website.
Neem ook daar eens een kijkje.
Hou jullie allen sterk en gezond!
Vriendelijke groeten,
het schoolteam