Nieuwjaarswens

We hopen dat heel wat ouders, grootouders, oma’s en opa’s en overige familieleden konden genieten van de nieuwjaarswens van hun (klein)kind(eren). Na een zeer vreemd jaar waarin we allemaal onszelf moesten heruitvinden en kennis maakten met online lessen, online oudercontacten, gedwongen verlengde vakanties, liters alcoholgel en mondmaskers hopen we dat we het komende jaar weer iets meer bewegingsvrijheid zullen hebben om ook op onderwijzend vlak weer ons ding te kunnen doen. We missen de groepsmomenten (kerstviering, koor, klasdoorbrekend werk, onze warmste kerstrun, het schoolfeest, zomerfeest, …) en willen dolgraag ook nog eens onze kennis ‘live’ bijspijkeren aan de hand van uitstappen, bezoeken, stadsklassen of museabezoekjes. We duimen dan ook dat we naast het leren van nieuwe woordenschat het voorbije jaar (lockdown, coronaproof, social distance) straks ook weer talrijk mogen leren van elkaar en met elkaar. Samen school maken waarbij we dichter mogen komen dan anderhalve meter en waarbij we tonen dat je als groep meer kan bereiken dan alleen. Dat is onze wens voor 2021.

Geniet nog even na van het filmpje dat de kleuters maakten voor de rusthuisbewoners om hen in deze feestelijke tijd wat ‘licht’ te brengen.