Stadsklassen L5+L6: dag 1.

Onze eerste dag in de hoofdstad zit er bijna op. Terwijl we allen aan het genieten zijn van een filmmomentje🍿kunnen we terugblikken op een geslaagde dag. Na aankomst trokken we meteen op pad om zoveel mogelijk opdrachten van het stadsspel op te lossen.. We kwamen voorbij de Grote Markt, Manneken Pis en Jeanneke Pis, de vele stripmuren, de Rue des Bouchers en andere toeristische trekpleisters.
Deze middag aten we dan onze picknick op in het Warandepark om daarna koers te zetten naar het Brussels parlement. We leerden er heel wat bij over Brussel en zijn geschiedenis. Na een quiz bleken Hailey en Charlotte de ‘kraks’ te zijn van deze boeiende rondleiding.
De metro bracht ons uiteindelijk naar onze verblijfplaats in Molenbeek. We vulden onze buikjes met rijst en vol-au-vent. Straks proberen we flink onze oogjes dicht te doen want er wacht morgen nog een nieuwe dag in Brussel met een wandeling doorheen de Marollen en een bezoek aan de VRT. Slaapwel!