Opendeur SPWe-Basis

Ook benieuwd hoe fijn het er aan toegaat bij ons op school? Graag eens willen binnenkijken in de kleuterklas? Wil je op verkenning doorheen de basisschool? Noteer dan zeker zaterdag 03 februari in jouw agenda!

Op zaterdag 3 februari zetten we onze deuren open tussen 10 uur en 12 uur. We maken graag tijd voor een rondleiding en om een antwoord te geven op al jouw vragen. Zeer welkom!

Meer info betreffende de inschrijvingen

ALGEMEEN

Voor de inschrijvingen voor schooljaar 2024-2025 wordt opnieuw met een aanmeldingsprocedure gewerkt. Aanmelden betekent dat je digitaal een school voor je kind kiest en daarna een school wordt toegewezen volgens een aantal vooraf bepaalde criteria.

De aanmeldingsperiode voor volgend schooljaar loopt van 27 februari tot en met 19 maart 2024.

VOORRANGSGROEP

Kinderen die behoren tot de voorrangsgroepen kunnen reeds inschrijven vanaf maandag 22 januari om 09.00 uur tot en met vrijdag 9 februari om 15.00 uur. Je behoort tot de voorrangsgroep indien je personeelslid bent van de school waar je je kindje wil inschrijven of wanneer er reeds een broer of een zus op die school ingeschreven is.

Wordt jouw zoon/dochter 2,5 jaar tijdens het schooljaar 2024-2025, maak dan gerust een afspraak.
Inschrijven kan ook tijdens onze opendeur op zaterdag 03 februari.