Afscheid onderhoudsman Lalo

Op 01 maart gaat onze onderhoudswerker Lalo op pensioen. Meer dan 20 jaar lang zorgde hij voor het oplossen van allerlei problemen of het uitvoeren van klusjes: het schilderen van de klassen, het onderhoud van de speelplaatsen, het herstellen van een bank of stoelen, decor maken, planken bezorgen voor knutselactiviteiten, elektriciteit herstellen, moestuinbakken timmeren, … Voor alle klussen groot en klein konden we een beroep doen op Lalo. Hij kon de kinderen ook boeien met zijn zelfgemaakte speelgoedraadsels of door kinderen uitleg te geven over bomen en planten. Dank Lalo voor zoveel (on)gezien werk gedurende al die jaren!
De kinderen van de school verrasten Lalo telkens op een andere manier: een schilderij of een gebakje: allemaal om onze dankbaarheid te tonen voor onze klusjesman. We wensen Lalo nu een fijne tijd om te genieten van wat meer rust en zijn gezin. Het ga je goed!

Een terugblik op een schitterende musical.

Gisteren konden we met z’n allen genieten van een prachtige musical gebracht door de kinderen van het Muzeschuitje o.l.v. juf Hilde Vanwalleghem. De acteurs, zangers, dansers zetten een knalprestatie neer! Dit mag ook gezegd worden van alle mensen die achter de schermen zorgden voor een vlekkeloos verloop of meehielpen aan de voorbereidingen. Bravo!
Wil je nog eens genieten van de liederen? Dat kan! Bekijk de songs op onze You Tube pagina van de school.

Musical ‘Betoeterd’

Het gaat hard met de kaartenverkoop voor de musical! Er zijn maar enkele plaatsen meer vrij. Wie nog tickets wenst, gelieve uw bestelling ten laatste woensdag mee te geven naar school. De acteurs hebben nog een drukke week voor de boeg maar zullen met veel trots op 20 februari hun eindresultaat laten zien. Nu reeds een dikke pluim voor zoveel inzet!

Ter info vind je hieronder nog eens het repetitieschema voor deze week:
Maandag 11 februari van 12.10 – 13.10 uur: iedereen.
Dinsdag 12 februari van 12.10 – 13.10 uur: iedereen.
Woensdag 13 februari (van 12.00 – 13.20 uur): L4 – L5 – L6.
Donderdag 14 februari van 12.10 – 13.10 uur: L4 – L5 – L6.
Vrijdag 15 februari van 12.10 – 13.10 uur: iedereen.