Voorstelling:’Ludwig’.

Beste ouder(s),
Graag doen we langs deze weg nog eens een oproep voor de komische voorstelling ‘Ludwig’ van Mattijs Degrande op donderdag 2 mei 2019 om 20u. in de refter van de school.
Net als vorig jaar laat Mattijs zich weer van zijn beste kant zien en wordt dit opnieuw een comedy om met z’n allen naar uit te kijken. 
Hebt u zin in een avondje uit met de partner of met vrienden en bent u die avond nog vrij? Laat dan niet na om nu al een plaatsje te reserveren via liesbet_vanoost@yahoo.com. 
De prijs voor een ticket is 8 euro.
We kijken er alvast naar uit!
Met vriendelijke groeten,
de ouderraad en directie

Een speciale dag

Het was een speciale dag vandaag! De kinderen vonden het fantastisch om met aprilgrappen elkaar beet te nemen. Er werd veel gelachen op de speelplaats en in de klas. Gelukkig is lachen heel gezond! 🤣🤡

WC-rollen pret op 01 april

Ook de juffen en meesters zijn niet ontsnapt aan de grappen en grollen van de kids. Hier enkele grappen waarmee de kinderen de leerkrachten hebben kunnen foppen: 
– Juf Annick was het eerste slachtoffer deze ochtend op de speelplaats. Ze kreeg van enkele kinderen uit haar klas een aprilvis op haar rug.

– Meester Viktor kreeg na juf Annick een heleboel confetti over zich heen. Ook in de klas lag er een ‘drolletje’ klaar op zijn bureaustoel. Foei!

– Juf Sylvie had niet door dat er een aprilvis aan haar broek hing. Tijdens de speeltijd werd die op haar bureaustoel gelegd. De kinderen van het zesde vonden dit natuurlijk hilarisch. Juf Sylvie had helemaal niet door waarom de kinderen zo aan het lachen waren.

– In de klas van juf Rita hebben de leerlingen tijdens de speeltijd alle stoelen helemaal vooraan in de klas gezet zodat het bureau niet meer bereikbaar was. Ook voor de lamp van de projector hing een aprilvis.

– Meester Elias is er ook niet aan kunnen ontsnappen. Zijn afstandsbediening van het digitale bord was verdwenen! Ook de toetsen die gepland stonden, waren weggeveegd van het bord.

Een aprilvis voor juf Annick

– De batterijen van de afstandsbediening van het digibord van juf Hannelore waren verdwenen.

– Zelf mevrouw Barbara kon er niet aan ontkomen. Er vielen een heleboel kaarten die op haar deur lagen op haar hoofd. Daar had juf Rita van de opvang ook wel iets mee te maken… Er zat zelf een fopspin op haar deurklink!

– De deurklink van juf Leen was ingesmeerd met zeep. Ook haar afstandsbediening van het digibord was verdwenen.

– De pennen van het digibord van juf Wendy kregen ook voetjes.

– En zo waren er nog heel wat…