Eerste schooldag

De eerste schooldag in de lagere school wordt er meteen eentje voor echte helden! Ben jij een superheld? Breng maandagmorgen je superkrachten mee naar school. De kinderen van het lager mogen zich verkleden als superheld. BOOM! BANG! WOW!
In de kleuterschool zorgen we voor een gemoedelijke eerste schooldag en houden we het gewoontjes. Geen verkleedpartij (die komen er wel nog later in het schooljaar) maar een leuke welkom na een fijne zomervakantie.
Graag tot maandag!

Openklasavond 29 augustus

Momenteel zijn we nog volop aan het werk om alles klaar te krijgen voor het nieuwe schooljaar: de klassen worden gezellig ingericht, de speelplaatsen worden opgeruimd, nieuwe boeken worden uit de verpakking gehaald,…
We zouden het dan ook heel fijn vinden, mochten jullie op donderdag 29 augustus van 18 uur tot 19 uur toch even de tijd nemen om samen met uw kind(eren) langs te komen op onze ‘open school’.
Er kunnen die avond heel wat praktische afspraken gemaakt worden, ook sportkledij kan gepast worden en boeken kunnen ingekeken worden,  Ondertussen hoorden jullie het nieuws wellicht ook al: Nele Maddens (voordien leerkracht L1A) neemt de taak van directeur Barbara over.
We verwachten jullie!

Enkele belangrijke data kan je ook nog terugvinden op de brief die je kreeg via mail. Deze brief vind je ook terug op onze website: klik hier.

Acteerwerk in de vakantie.

Ook in de vakantie wordt er gewerkt… Lennard uit het derde leerjaar (straks vierde leerjaar) kreeg een hoofdrol in de nieuwe reeks van Beau Séjour. Enkele kinderen uit de klas mochten ook even mee proeven van het acteerleven. Ze draaiden een dagje mee op de set: veel wachten en vooral veel opnieuw doen tot het goed was voor de regisseurs. Ook meester Viktor werd voor één dag meester Ramses op de scène. 🤓 We zijn alvast benieuwd naar het resultaat op televisie! De reeks wordt in het voorjaar 2021 uitgezonden.