Werkvoormiddag speelplaats

Een supergrote dankuwel aan allen die de handen uit de mouwen kwamen steken tijdens onze werkvoormiddag. Door de vele vrijwilligers zijn we erin geslaagd om drie moestuinbakken bij te plaatsen, een omheining te zetten rond onze tuintjes en om een heuse wilgenhut met tunnel te bouwen! Deze veranderingen zullen bij de kinderen zeker niet onopgemerkt voorbij gaan en hen nog meer motiveren om straks ook mee te helpen in de moestuintjes of het kiezen van nieuwe speeltoestellen.
Tijdens de winterperiode laten we de wilgenhut even ‘rusten’ en nemen wij de tijd om alles in gereedheid te brengen voor de aankoop van enkele verrassende, leuke, natuurvriendelijke speeltoestellen.
In het voorjaar willen we deze nieuwe uitdagingen voor de kinderen plaatsen en ook de andere plaatsen op de speelplaats verder aanpakken: verse boomschors rond de bestaande speeltorens en rond de moestuin, het blote voetenpad uitwerken en de zandbak opwaarderen.
Je merkt het: nog heel wat concrete plannen in het vooruitzicht!

We weten echter dat dit alles niet mogelijk is zonder de steun van heel wat ouders die hun steentje bijdragen door mee te helpen aan het waarmaken van onze plannen. Nogmaals: van harte dank om de school op deze manier te steunen.

[shashin type=”album” id=”54780″ size=”medium” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]