SPWe-Basisrunners

Gisteren namen een aantal leerkrachten van de school deel aan de aflossingsmarathon. Met een team van maximum 5 leden moest er een marathon worden gelopen. Juf Hannelore, juf Stiene, codi Hans, meester Viktor en meester Bert liepen zonnige, zalige maar zweterige rondes van 1 km. Uiteindelijk werd er na zo’n 3 uur en 10 min maar liefst 42 km afgelegd. Een mooie prestatie van onze SPWe-Basisrunners. 

 

Bedankt sportievelingen!

Bravo aan IEDEREEN die deelnam aan de loopcross in Wevelgem. We kunnen terugblikken op een zeer geslaagde editie met veel deelnemers, trouwe supporters aan de kant en enkele mooie ereplaatsen. Door de vele deelnemers kwam bijna elke klas in het ploegenklassement terecht. De jongens van L5 en L6 behaalden zelfs de gouden plak in het ploegenklassement. Bravo!
Heel wat foto’s van de loopcrossen vind je terug in ons fotoboek.

Loopcross Wevelgem

Woensdag aanstaande, 13 oktober is er de loopcross te Wevelgem. Als organiserende school hopen we natuurlijk op een stralende dag met heel wat deelnemers. Maar het wordt nog leuker als ook de mama’s, papa’s, grootouders of kennissen even langskomen om de lopers aan te moedigen. Ben jij woensdag ook van de partij? Van harte welkom op het Sint-Pauluscollege.
Meer info betreffende de starturen vind je hier.

 

Dag van de sportclub

Vandaag was het de dag van de sportclub en dat hebben we gezien! Heel wat kinderen kwamen in hun favoriete sportoutfit naar school om hun sport in de kijker te plaatsen. Voetbal, volleybal, basketbal, paardrijden, judo, karate, dans, ballet, atletiek, … het was allemaal te bewonderen. Bravo voor jullie sportieve inzet en om zo massaal deel te nemen aan deze oproep. 
Voor de kinderen die in de jeugdbeweging zitten: eind oktober is er ook de dag van de jeugdbeweging. Op die dag mag je dan jouw favoriete kledij van de jeugdbeweging aantrekken. Nog iets om naar uit te kijken dus…

Dag van de sportclub

Zoals elk jaar worden de sportclubs in de maand september in de kijker geplaatst. Dit jaar is dit niet anders en vindt ‘de dag van de sportclub’ plaats op woensdag 29 september. Zet jij ook jouw club in de kijker? Kom dan in je sportoutfit naar school en toon wat jouw favoriete sport is. We zijn erg benieuwd welke sporten we allemaal zullen zien die dag.  

1 2 3 5