Dag van de sportclub

Zoals elk jaar worden de sportclubs in de maand september in de kijker geplaatst. Dit jaar is dit niet anders en vindt ‘de dag van de sportclub’ plaats op woensdag 29 september. Zet jij ook jouw club in de kijker? Kom dan in je sportoutfit naar school en toon wat jouw favoriete sport is. We zijn erg benieuwd welke sporten we allemaal zullen zien die dag.  

Loopcross Menen

Gisteren was er de eerste veldloop van het nieuwe seizoen. Ook onze leerlingen van L3 t.e.m. L6 namen deel aan de cross in Menen. De uitslagen vind je terug op onze schoolwebsite.
Volgende week trekken we richting Zwevegem voor de tweede loopcross van dit schooljaar. Alle info (starturen, locatie, afstand) kan je ook terugvinden. Zo weet je precies waar en wanneer je aanwezig moet zijn om te supporteren voor onze SPWe’ers!

Sportdag in de lagere school

Vandaag was het sportdag voor de kinderen van de lagere school. Er stonden heel wat activiteiten op het programma zoals: boogschieten, worstelen, hockey, minigolf, hindernissenparcours, speerwerpen en zelfs volleybal met levend net! Benieuwd naar dit alles? Bekijk dan onderstaande video om even mee te genieten van deze sportieve dag … en van de zon! 

Loopcross Wevelgem

We kunnen terugblikken op een goed georganiseerde loopcross in natte weersomstandigheden. Toch hield dit onze leerlingen niet tegen om een knalprestatie neer te zetten. Hieronder alvast enkele foto’s van de medaillewinnaars, de winnaars van het groepsklassement … en de meeste winnaars: de groepsfoto!

Wie de uitslagen wil bekijken kan terecht bij onze documenten of door hier te klikken.

1 2 3 5