Nieuws van de avonturiers – dag 1

Onze avonturiers beleefden een heel geslaagde eerste dag. De leerlingen van L3 trokken het Hellegatbos in om er aan de slag te gaan met de GPS. Juf Wendy en juf Annick waren wel even de juiste weg kwijt maar gelukkig konden de kinderen wel het goede pad volgen!
Er wachtte hen ook nog een heus laserspel op het verniuewde speelterrein van de Rodeberg.
De avonturiers van L4 trokken naar Ieper en de loopgraven van Bayernwald om er kennis te maken met de herinneringen aan de Eerste Wereldoorlog. Onder leiding van een prima gids trokken ze naar de Menenpoort en leefden ze zich uit in de loopgraven.
’s Avonds was er de heuse avonturenquiz die een groot succes was bij de verschillende klassen.
Na deze eerste intensieve dag werd het al snel stil in de slaapkamers. Vandaag wacht hen opnieuw een dag voor kennis en avontuur. Hopelijk is de zon opnieuw rijkelijk van de partij!

De eerste foto’s (vooral uit L4) zijn intussen te bekijken in het fotoalbum.